Meer behandelingen

Beauty and Nailsalon

Annalisa

Harsen

In de salon kunt u zich ook laten harsen. Met name in het gelaat: de lip, de kin, de hals, bakkebaarden of de wenkbrauwen (zie epileren). Daarnaast bieden wij ook nog harsbehandelingen aan voor armen, benen, bikinilijn en de oksels. Dit kan eenmalig, maar wilt u op de duur minder haargroei, kunt u ook kiezen voor een harsprogramma in overleg met u en afhankelijk van de haargroei. Mannen kunnen ook nog kiezen voor het harsen van de rug en of eventueel het borsthaar.

Manicure

Manicure is het verzorgen van de handen en nagels op een professionele wijze. Tijdens de behandeling wordt er gekeken naar wat uw handen en nagels precies nodig hebben en een analyse ervan gemaakt. Daarna worden uw nagels gevijld en verzorgd door middel van de nodige producten die ervoor zorgen dat uw nagels mooi in vorm en de nagelriemen weer losgemaakt worden, zodat uw nagel weer goed door kan groeien.


Dan wordt er een scrub aangebracht, omdat de dode huidcellen verwijderd moeten worden. Na de scrub komt er een heerlijk masker op uw handen om de huid va de handen te voeden en weer in balans te brengen, zodat kloofjes en pijnlijke plaatsen op de huid weer op orde worden gebracht. Aan het einde van de behandeling worden uw handen meteen even heerlijk gemasseerd, zodat u even kunt genieten en tot rust kunt komen. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.


Tevens kunt u na de manicurebehandeling uw nagels laten lakken met een kleur die prachtig bij uw huid past of u gewoon erg mooi vindt. Wij verkopen in de salon ook allerlei mooie kleuren nagellak en ook verzorgingsproducten voor de nagels en handen.

Epileren

U kunt uw wenkbrauwen naar gelang wat past in uw gelaat, bij mij in de salon mooi in vorm laten maken. Dit kunt u laten doen door epileren of harsen van de wenkbrauwen. Eerst wordt het afgemeten, met u overlegd en daarna gaan we aan de slag. Na de behandeling wordt uw huid gekoeld en verzorgd. Tevens kunt u de wenkbrauwen en eventueel de wimpers ook nog een kleurtje laten geven voor meer uitdrukking en een sprekende oogopslag.

Voetreflex-therapie

Al onze organen, zenuwen en klieren staan in een energetische verbinding met specifieke gebieden op de voet. Van de behandeling van deze ‘reflexzones’ wordt inmiddels dankbaar gebruik gemaakt door therapeuten in zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde. Nog steeds staan die patiënten echter versteld van de uitwerking die een voetreflex-behandeling kan hebben. Voetzonemassage als therapie laat medici en paramedici, maar ook de geïnteresseerde leek duidelijk zien, hoe via de voet de meest uiteenlopende aandoeningen kunnen worden behandeld.


Maar ook om eens heerlijk te relaxen en zeker wanneer u geen tijd heeft om een dag naar een beautycentrum te gaan, kunt u wel binnen een uurtje even genieten van een voetreflexmassage en een heel relaxt  gevoel  hebben van top tot teen. Dat kost minder tijd én minder geld. Laat u gewoon eens verassen en maak eens een afspraak voor voetreflexmassage.