Gezicht

Beauty and Nailsalon

Annalisa

Gezichtsbehandelingen


Acné behandeling

Bij deze behandeling wordt uw gezicht gereinigd door middel van een dieptereiniging. Daarna wordt er een emulgerende emulsie aangebracht,zodat de huid goed ontvet word. Na een poosje stomen of een aantal warme kompressen, wordt de huid gedesinfecteerd en worden alle onzuiverheden verwijderd. De behandeling afgesloten met een reinigend masker.


Dieptereiniging

Bij deze behandeling wordt uw gezicht gereinigd door middel van een dieptereiniging. Daarna wordt er een lysing of een peeling aangebracht, zodat de dode huidcellen verwijderd worden. Na een poosje stomen of een aantal warme kompressen, wordt de huid gedesinfecteerd en worden alle onzuiverheden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een reinigend masker.


Reguliere gezichtsbehandeling

Bij deze behandeling wordt uw gezicht gereinigd door middel van een dieptereiniging. Hierna komt het epileren van de wenkbrauwen. Vervolgens wordt er een lysing of een peeling aangebracht, zodat de dode huidcellen verwijderd worden. Na een poosje stomen of een aantal warme kompressen, wordt de huid gedesinfecteerd en worden alle onzuiverheden verwijderd. Als dit alles is gedaan, kunt u van een heerlijke gelaats-, nek-, hals- en schoudermassage gaan genieten. De huid wordt afgesloten met een reinigend/kalmerend/voedend masker, afgestemd op de behoefte van uw huid. De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème.


Vochtregulerende behandeling

Bij deze behandeling wordt uw gezicht gereinigd door middel van een dieptereiniging. Hierna komt het epileren van de wenkbrauwen. Vervolgens wordt er een lysing of een peeling aangebracht, zodat de dode huidcellen verwijderd worden. Hierna krijgt u de nodige ampullen toegevoegd, afgestemd op uw huidtype. Eventueel wordt dit de huid ingesluisd via geïoniseerde waterdamp. Na een poosje stomen of een aantal warme kompressen, wordt de huid gedesinfecteerd en worden alle onzuiverheden verwijderd. Als dit alles is gedaan, kunt u van een heerlijk gelaats-, nek-, hals- en schoudermassage gaan genieten. De huid wordt afgesloten met een reinigend/kalmerend/voedend masker, afgestemd op de behoefte van uw huid. Eventueel krijgt u een paraffinepakking in de hals. De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème.