Producten

Beauty and Nailsalon

Annalisa

Webecos

De producten van Webecos zijn makkelijk in gebruik en door deze dagelijks te gebruiken zijn de producten een weldaad voor uw huid. Ze masseren lekker in en worden snel door de huid opgenomen. De producten zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Voor ek huidtype is er een uitgebreide lijn.


Uw huid voorzien van alles wat ze nodig heeft, nauwgezet tegemoet komen aan al uw verwachtingen, uw kleinste wensen vervullen: dat zijn de doeleinden die het Webecos al jaren nastreeft en dezelfde als ik ook wil nastreven. Zo ontwikkelt het instituut van Webecos elk jaar innoverende producten met unieke en originele formules. Krachtige verzorgingsproducten met een heerlijke huidvriendelijke samenstelling.


Ginkel's Bodylotion

Bodylotion die zacht is en niet vet, daarbij trekt de bodylotion snel in de huid. Een zijdezacht gevoel na het insmeren, laat geen vlekken achter in kleding en is er in de heerlijke verschillende geuren zoals:

- Cocos & Mango

- Lemongras & Mint

- Honey & Rose

- Eucalyptus & Mint

- Lavendel

- Sinaasappel

Ginkel's Massage-olie

Massage-olie in flessen van 500 ml, een combinatie van amandel en jojobaolie. Deze combinatie zorgt ervoor dat de olie snel in de huid trekt en geen vlekken achterlaat. Om te masseren, blijft de olie lekker warm en zacht van structuur. Ook dit is er in de geuren:

- Cocos & Mango

- Lemongras & Mint

- Honey & Rose

- Eucalyptus & Mint

- Lavendel

- Sinaasappel

Lichaamsscrub

Lichaamsscrub van grove structuur, gemaakt van zeezout. Dit kunt u met vochtige handen op het lichaam aanbrengen en met roterende beweging langs de huid schuren. Daarbij verwijdert u dan van de huid de dode huidcellen, u kunt het na de behandeling gewoon afspoelen onder de douche.


Als u na het scrubben de huid insmeert met de bijpassende olie of bodylotion, geeft het een optimaal effect aan de huid. Tevens verkrijgbaar in de geuren:

- Cocos & Mango

- Lemongras & Mint

- Honey & Rose

- Eucalyptus & Mint

- Lavendel

- Sinaasappel