Massages

Massage is...


aangeraakt worden op een prettige manier. Het maakt je huid wakker, het maakt je spieren los. Spanning en vermoeidheid verdwijnen. Je bent je weer ten volle bewust van je lichaam. Massage is ontspannend en verfrissend. Het is tijd voor jezelf en aandacht voor je lichaam. Massage is jezelf verwennen, zorgen voor je welzijn en gezondheid. Door mijn opleidingen, docentschap, levenservaring, intuïtie en een goed stel handen kan ik je een massage geven die op dat moment bij je past. Een massage die aansluit op jouw vraag. Bijvoorbeeld bij rugpijn, vermoeidheid, stress, nekklachten, hoofdpijn of omdat je totaal wilt relaxen. Het is geschikt voor iedereen, jong en oud.

Chocolat Massage

Uniek, magisch, onuitsprekelijk! Chocolat Massage is de massage die u vertroetelt. Verzachtend en gulzig, een moment van heerlijke ontspanning, het gaat om een zintuiglijke onderdompeling van lichamelijk en geestelijk welzijn; een verleiding waaraan men onmogelijk weerstand kan bieden. De gewaarwordingen en de effecten van de Chocolat Massage geven een speciale voldoening: hij geeft niet alleen een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning, maar hij verzacht en voedt de huid van ons lichaam.


De cacao bevat anti-oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme: de cacaoboter, met zijn verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende, anti -verouderende werking en de minerale zouten, met hun herstellende werking. Tevens heeft cacao een goede werking op aanmaak van endorfine, wat weer zorgt voor een fijn gevoel en een goed humeur.

Hot-Stone Massage

Een uit Amerika overgekomen oude culturele/rituele massagetechniek. De massage wordt uitgevoerd met uit Hawaï afkomstige gladde ronde basaltstenen welke door de kracht van het zeewater zijn geslepen. De zwarte en donkergrijze basaltstenen zijn ijzer- en zwavelhoudend, wat ze een therapeutische werking geeft. De stenen worden lange tijd verwarmd in heet water met etherische olie en systematisch op de meridianen en Chakra punten van het lichaam gelegd, waarna de warmte aangenaam diep in de spieren en botten trekt. Door je over te geven aan de warmte en de lichte druk van de stenen valt je een aangename ontspanning ten deel en wordt je gevoed met nieuwe energie! Pijn, stress en vermoeidheid verminderen of verdwijnen geheel. Als laatste wordt het lichaam ingesmeerd met warme, geurende olie en nagemasseerd met de hand of met warme stenen. Deze geweldige massage moet u beslist een keer ervaren!  

Beauty and Nailsalon

Annalisa