Massages

Beauty and Nailsalon

Annalisa

Massage is...


aangeraakt worden op een prettige manier. Het maakt je huid wakker, het maakt je spieren los. Spanning en vermoeidheid verdwijnen. Je bent je weer ten volle bewust van je lichaam. Massage is ontspannend en verfrissend. Het is tijd voor jezelf en aandacht voor je lichaam. Massage is jezelf verwennen, zorgen voor je welzijn en gezondheid. Door mijn opleidingen, docentschap, levenservaring, intuïtie en een goed stel handen kan ik je een massage geven die op dat moment bij je past. Een massage die aansluit op jouw vraag. Bijvoorbeeld bij rugpijn, vermoeidheid, stress, nekklachten, hoofdpijn of omdat je totaal wilt relaxen. Het is geschikt voor iedereen, jong en oud.

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos. Toch is het een van de meest populaire behandelingen van dit moment. Wat is het nut van de bindweefselmassage en kan het geen kwaad?


Bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organenen beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in het bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen. 


Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels!


Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling onder de huid. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte hhuid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen. Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kelur. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt: 

- verbetering van de huidconditie

- stimulering van de huid doorbloeding 

- reductie van stress door het opheffen van

onderhuidse verklevingen

- opnameverbering van werkstoffen

- bevordering van de celdeling

- versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

- verbering van de huisstructuur en huidteint

- verminder van rimpels, kraaienpootjes en littekensAfhankelijk van de doelstelling, uw huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn zes tot twaalf behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt


het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Een kuur bestaat uit 1x per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken (de massage werkt in deze dirie weken nog door). Hierna weer drie weken, 1x per week behandelen. Indien nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen. Om her effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1x per 6 weken terug te komen of door tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling de klassieke massage te vervangen door bindweefselmassage. De prijs van een losse bindweefselmassage is 25,- euro.


De bindweefselmassage kan na een complete kuur als onderhoud van de huid alleen toegevoegd worden in een complete gezichtsbehandeling. Ongeveer om de 4 a 6 weken.

Chocolat Massage

Uniek, magisch, onuitsprekelijk! Chocolat Massage is de massage die u vertroetelt. Verzachtend en gulzig, een moment van heerlijke ontspanning, het gaat om een zintuiglijke onderdompeling van lichamelijk en geestelijk welzijn; een verleiding waaraan men onmogelijk weerstand kan bieden. De gewaarwordingen en de effecten van de Chocolat Massage geven een speciale voldoening: hij geeft niet alleen een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning, maar hij verzacht en voedt de huid van ons lichaam.


De cacao bevat anti-oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme: de cacaoboter, met zijn verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende, anti -verouderende werking en de minerale zouten, met hun herstellende werking. Tevens heeft cacao een goede werking op aanmaak van endorfine, wat weer zorgt voor een fijn gevoel en een goed humeur.