BioPeeling

Beauty and Nailsalon

Annalisa

BioPeeling van 2B


De Bio-Peeling van 2B is een pijnloze peeling die perfect werkt tegen acne, pigmentvlekken, huidveroudering en grove poriën of preventief om de huid er beter uit te laten zien. De peeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid krijgt. Normaal duurt dit proces tussen de 24 en 28 dagen. Ook word de productie van collageen en elastine (die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. Werkt dus zogezegd van binnen naar buiten en niet zoals vrijwel alle andere peelings van buitenaf (huidverdunnend).


Natuurlijke basis

De peeling is op puur natuurlijke basis van verschillende soorten algen en planten extracten. Met het motto ’taking beauty back to nature’ is de filosofie het verbeteren van de huid zonder deze aan te tasten. Deze peeling is daarom niet als alle andere diepte peelingen die erg pijnlijk zijn, huidverdunnend werken, waar u rood van word en verveld maar u ziet er direct beter uit! Hierdoor kan het zelfs worden toegepast bij de meest gevoelige huiden als rosacea en couperose.

Zie er beter uit!

Het wordt ook steeds meer een rage! Mannen en vrouwen willen er direct beter uit zien zonder daar veel moeite voor te doen of pijn bij te hebben. De medische CO2 laser bijvoorbeeld brandt de bovenste huidlaag er af. Het effect is pas na weken zichtbaar. Neem ook eens als voorbeeld dat er steeds meer chirurgische ingrepen praktisch in de pauze tussen het werken door worden uitgevoerd: mensen willen alles en willen het nu!


Direct effect

Direct na de behandeling ziet de huid er beter uit en voelt de huid prikkelig aan waardoor je ook direct voelt dat het iets doet. De producten van het merk 2B zijn vooraanstaand met de nieuwste ingrediënten die op de markt verkrijgbaar zijn en zijn ook zeer geconcentreerd. Neem o.a. het ingrediënt perfluorcarbon, dit ingrediënt trekt zuurstof aan in de huid waardoor hij rimpels verminderd, de algehele structuur van de huid verzacht en het opname vermogen van de huid verhoogt.


Dit alles bij elkaar een weldaad voor uw huid!