Overige verzorging

Bodylotion

Bodylotion die zacht is en niet vet, daarbij trekt de bodylotion snel in de huid. Een zijdezacht gevoel na het insmeren, laat geen vlekken achter in kleding en is er in de heerlijke verschillende geuren zoals Orange, Cocos, Lavendel, Ylang Ylang, Sandelhout, Mocca en Chocola.

€ 10,95

Massage-olie

Massage-olie in flessen van 500 ml, een combinatie van amandel en jojobaolie. Deze combinatie zorgt ervoor dat de olie snel in de huid trekt en geen vlekken achterlaat.

Om te masseren, blijft de olie lekker warm en zacht van structuur. Ook dit is er in de geuren Orange, Cocos, Lavendel, Ylang Ylang, Sandelhout, Mocca en Chocola.

€ 9,95

Lichaamsscrub

Lichaamsscrub van grove structuur, gemaakt van zeezout. Dit kunt u met vochtige handen op het lichaam aanbrengen en met roterende beweging langs de huid schuren. Daarbij verwijdert u dan van de huid de dode huidcellen, u kunt het na de behandeling gewoon afspoelen onder de douche.

Als u na het scrubben de huid insmeert met de bijpassende olie of bodylotion, geeft het een optimaal effect aan de huid.

Tevens verkrijgbaar in de geuren Orange, Cocos, Lavendel, Ylang Ylang, Sandelhout, Mocca en Chocola.

€ 8,95

Annalisa de Graaf - Vijverlaan 56 - 2411 AM - Bodegraven - (06) 55 74 14 88 - beautyannalisa@hotmail.com

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28092230

        Beauty and Nailsalon Annalisa © 2011